Woord van dank

Beste No Limit Team atleten,

Wat een fantastisch jaar ligt er achter ons!
We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie inzet, doorzettingsvermogen en de geweldige resultaten die jullie hebben neergezet. Van de jongste talenten tot de meer ervaren atleten en de supporters, iedereen heeft laten zien wat het betekent om deel uit te maken van ons team.

Elke wedstrijd, groot of klein, heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Jullie hebben niet alleen gestreden voor persoonlijke successen, maar ook voor elkaar, en dat is waar onze kracht ligt: we zijn “one big family”. Samen staan we sterk, we steunen elkaar en vieren elkaars prestaties, ongeacht de leeftijd of ervaring.

Dit seizoen hebben we laten zien dat No Limit Team meer is dan alleen sport. We zijn een hechte gemeenschap die elkaar inspireert en motiveert om steeds het beste uit zichzelf te halen. Van de allereerste wedstrijd tot aan de laatste, jullie teamgeest en kameraadschap zijn de ware overwinningen.

Bedankt voor al jullie inzet en bijdragen dit jaar. We kijken ernaar uit om samen nog vele mooie momenten te beleven, zowel op als naast het parcours!

Met sportieve groet,

Vanwege uw voorzitter en
het No Limit Team bestuur